Alfik30 Napisano 18 Luty 2010 Autor Napisano 18 Luty 2010 Mam dylemat. Chcąc kupić sprzęt na kolorową drobnicę, zdecydowałem się na zakup F70 i zadzwoniłem do sklepu aby go zamówić. Sprzedawca zaproponował jednak Tekneticsa Omega (8000), argumentując iż obydwa modele produkowane są w tej samej fabryce, że Teknetics Omega jest bardziej poręczny (ergonomiczny), lżejszy od F70, i że w zasadzie Tekenticsa można bardziej porównywać parametrami do F75 niż do F70. Twierdził również że parametry F70 i Tekenicsa Omega są niemal identyczne, a na koniec dorzucił że obydwa wyszły spod skrzydel tego samego legendarnego konstruktora. Po takiej dawce informacji namieszało mi się w głowie,. Za Tekneicsem przemawia trochę niższa cena niż F70, oraz 5-letnia gwarancja, za to po stronie F70 dobra sprawdzona marka. Myśle jednak że Teknetisc może być równie interesujący i faktycznie porównywalny, dlatego proszę o radę co jest rzeczywiście lepsze, bo stać mnie zarówno na jednego i drugiego, więc wiadomo że chciałbym jak najlepszego z tej parki. Gdyby odpowiedzieli użytkownicy tych modeli, szczególnie Tekneticsa Omega (na forach jest mało info o tym modelu) to byłbym niezmiernie wdzięczny. Jeszcze raz pytam F70 czy T8000 Omega???P.S. Nie mogę już sie doczekać zamówienia :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.