ammuratow Napisano 23 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2013 Czy ktoś z Kolegów jest w stanie coś wyczytać" z tego naramiennika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 23 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2013 Marny skan, ale może komuś uda się powiedzieć jaki to wzór szabli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 23 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2013 Próbowałem powiększyć odznakę na bluzie, ale jest strasznie rozmazana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 23 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2013 I drugie zdjęcie. Dziadek i przyjaciele. Nie wiem czy to na Krymie, ale mundury dają namiar na jakieś ciepłe klimaty.Mam nadzieję, że uda mi się dotrzeć do zdjęcia Dziadka z Wranglem. Poszukiwania trwaja.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.