ammuratow Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Jak obiecałem dorzucam kilka nowych fotek.Na początek mój pradziad jeszcze w służbie carskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2010 włala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2010 kto zacz? Nie znaju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Tu mam takie ciekawe zdjęcie.Czy to mundur jakiegoś urzędnika? Na fotce widac jakieś maszyny (chyba rolnicze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2010 To pradziadek w naszym mundurze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Domowe pielesze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Następne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2010 To chyba jeszcze w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Mój dziadek po przejściu gen. Maczka na Wegry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Dziadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2010 w Szkocji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2010 j.w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Nie wiem czy to jeszcze Szkocja czy już kontynent. Ciekawe , co to za pojazd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Kilku znajomych z wysp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Marynarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2010 RAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Chyba też pancerniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2010 A teraz coś z okupowanego kraju. Kenkarta mojej prababci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2010 c.d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Ups... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Tak miało być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Dziadek grywał w piłkę. Przed wojną w Marymoncie Warszawa, a w czasie wojny różnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Chyba ten sam mecz.To chwilowo tyle nowych materiałów.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 23 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2013 Witam po długiej przerwie. Już myslałem, że zginęły, ale mam!Dziadek przy szabli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.