Skocz do zawartości

wykrywacz dla początkujących

rubaj1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam, w tym przedziale warto rozwazyc Tesoro cibole, na kolorek bedzie porownywalna do dwoch wymienionych lub troche od nich lepsza i banalnie prosta w obsludze. Pozdrawiam
Napisano
dzięki za podpowiedz.wolałbym kupić coś na dłużej,i cos dobrego,nie mam jeszce wyrobionego zdania co chce szukać,potrzebuje coś uniwersalnego.
Napisano
jeśli coś na dużej i uniwersalnego to polecam proximę,uniwersalny sprzęcik i w miarę za dobrą kasę,sam biegam już drugi sezon z rutusem i na razie jestem bardzo zadowolony...
Napisano
Kolego rubaj1 powiem Ci tak, co do Fishera może fajny lekki i na kolorek dobry ale długo zejdzie ci żeby go prawidłowo ustawić. Rutus hm jeżeli masz na myśli PROximę to podpowiem, że sprzęt może nie zabija zasięgiem na monety aż tak ale jako uniwersalny za tą cenę można mówić ewelka". Tesoro Cibola? Tak kojarzy nam się to z przystępną ceną, lekkim i skutecznym wykrywaczem, zasięg imponujący chodź brak identyfikacja tonowej, może stać się wielkim brakiem (miałem Smętka, a on tak samo nie posiadał tej identyfikacji tonowej i zraziło mnie to dość). Właśnie ja przed takim samym wyborem powoli staje bo zbieram się powoli do zakupu wykrywki lecz analizuje czyjeś doświadczenia i, testy po prostu biorę wszystko pod uwagę. Ja mam o 25% prościej bo wiem ze chcę zbierać kolorowa drobnicę i zastanawiam się. Pozdrawiam!
Napisano
Cibola nie ma identyfikacji ale ustawiasz lekko dyskryminacje i maly zlom masz z glowy za to wyciagasz duzy co dla mnie jest swietne bo magazynka czy bagnetu nie przeoczysz a tym chyba nikt nie pogardzi. Tez mialem ostatnio taki problem i postawilem ponownie na tesoro tym razem vaquero. Ale jesli masz ponad 2 tys, mozesz pomyslec o fisherze f70 lub x-terrce. Pozdro
Napisano
Otóż to Vaquero bym nie pogardził tylko fundusze wskazują do tysiąca złotych, chyba że bym dostał w takiej cenie tesoraka to bym pomyślał. X-terra hm jeżeli akurat znajdzie się 50 za 1tyś na pewno biorę. Z braku laku pomyślę nad PROximą ale mam duże obawy do niej nie wiem czemu he.
Napisano
Możesz pomyśleć o używce. Na allegro widziałem topową wykrywkę tesoro z gwarancją za niewiele ponad tysiąc.
Napisano
Dziękuje za słowa otuchy. A powiedz mi czy ona jest tak ciężka czy da się spokojnie machać 15 min? Słyszałem na czacie, że podobno za szybko nie można nią machać to prawda?
Napisano
dziękuję wszystkim za dobre rady,pomalutku rozwiewam swoje wątpliwości i chyba jestem skłonny podjąć decyzję.Pozdrawiam.
Napisano
witam ,moją pierwszą wykrywką była proksima,bez problemu poradziłem sobie z nią,nic w niej nie ma skomplikowanego.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie