pawelec Napisano 15 Luty 2010 Autor Share Napisano 15 Luty 2010 Witam zima za oknem człowiek siedzi w domu i szlak go trafia że nie może ruszyć w teren , a teren ogólnie jest duży sam sobie z nim nie poradze . Poszukuje konkretnych ludzi do konkretnego zadania . Jest miejsce niedaleko mojej miejscowości , które nie daje mi spokoju , odwiedzałem już je wiele razy i na nic konkretnego nie trafiłem oprócz starych posterunków , starych podziemnych kabli telefonicznych . Wiem że znajduje się tam coś pod ziemią jakieś bunkry lub coś innego , a wiem to od najstarszych mieszkańców mojej miejscowości . Teren nie badany przez żadnych eksploratorów . Czasu ogólnie jest mało , bo właśnie niedawno ukazała się niemiecka książka , w której jest wzmianka o okolicy pilnie strzeżonej podczas działań wojennych przez niemców .Jeżeli jest ktoś z mojej okolicy kto chciałby zainwestować w ten temat trochę czasu , a wiadomo co dwie głowy to nie jedna . Mogli byśmy wspólnie odkryć może nawet ciekawą tajemnicę podaje mail www.welpawelec@wp.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptrc Napisano 21 Luty 2010 Share Napisano 21 Luty 2010 w jakiś weckend czemu nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.