Skocz do zawartości

wykrywacz na militarkę - statyk

sid30

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam szanownych forumowiczów :) jak w temacie :) jaki by koledzy polecili wykrywacz na militarkę z trybem statycznym ale prawdziwym a nie takim jak np. w terkach x70/705, porządny normalny tryb statyczy( jako drugi dynamiczny tez może być ale nie koniecznie)z porządną dyskryminacją( odrzucanie małych śmieci)z sygnalizowaniem akustycznym czy też wizualnym choćby orientacyjnie jakiej wielkości może być przedmiot, z czego jest zrobiony ( kolor/żelazo) jak głęboko. Nie chodzi mi o wykrywacze rodzimych produkcji np hs3, midas czy salamandra bo te wszyscy znamy i kochamy ? ale o wykrywacze z poza granic naszego pięknego kraju.
Napisano
pytanie było proste, napisałem je bez zbednej finezji :))i nie bardzo rozumiem co twoje pytanie ma do mojego ??:)
Napisano
Whites 3900. Nie wiem po co pytasz, skoro opisywał go tandem Proscan - Saper w Odkrywcy, a Ty jesteś na forum tego pisma ?:) Nie czytasz Odkrywcy? Autorzy w artykule opisują dokładnie działanie/specyfikę statyka.
Natomiast nie opisują czym się różni malowanie proszkowe rurek na czarno w Polsce i za granicą [w obu przypadkach farba jest zagraniczna], bo tym najbardziej różnią się wykrywacze polskie i zagraniczne:)
Napisano
Wiem ze to nie na temat,ale wypowiedz kol.zwierza mnie zaintrygowala,napisal ze pracuje na minelabie-opowiedz prosze o swojej pracy jesli to nie tajemnica.Ja u uzywam do zabawy fishera i traktuje to strikte hobbistycznie.
pozdrawiam egon
Napisano
Jest pare takich :

Hs-Smentek:)
C.scope 1220xd
Whites 6000di pro sl/6000xl+ Mrand
z czego bardziej przemawia do mnie C.scope 1220xdpewnie z racji,że mam go już 8 lat"
pozdr
Napisano
Poszukaj na forum ,poczytaj ,pooglądaj,i wyciągnij wnioski

http://www.odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=348189#849772

http://www.odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=454162#939927

pozdrawiam
  • 2 weeks later...
Napisano
Arkadio.ie
A jak się mają jego zasięgi do np. F75 i jak sobie radzi w zmineralizowanym gruncie ?? Czytałem na anglojęzyczych forach że w trudniejszym gruncie zasięg słabnie niesamowicie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie