ewald Napisano 31 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2010 Czy jest ktos z tych okolic z wykrywka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kucol61 Napisano 2 Luty 2010 Share Napisano 2 Luty 2010 Sam kopię po starych śmietnikach ale oczywiście jest wielu co kopie z pomocą wykrywacza . Myślę jednak , że warunki są nie sprzyjające penetracji terenu. Trzeba poczekać ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kucol61 Napisano 2 Luty 2010 Share Napisano 2 Luty 2010 Masz , może butelki Pruskie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewald Napisano 4 Luty 2010 Autor Share Napisano 4 Luty 2010 Witam witam sasiedzie z osiedla butelek nie mam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ColdDemons Napisano 6 Luty 2010 Share Napisano 6 Luty 2010 Ktoś z okolic jest.. Górowo się kłania. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys-kf Napisano 6 Luty 2010 Share Napisano 6 Luty 2010 Jak dalekie okolice Bartoszyc?Okolice Górowa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewald Napisano 8 Luty 2010 Autor Share Napisano 8 Luty 2010 Witam ja akurat z samych bartoszyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewald Napisano 8 Luty 2010 Autor Share Napisano 8 Luty 2010 ColdDemons a Ty przypadkiem nie jestes jednym z zalozycieli Izby Pamieci w Gorowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ColdDemons Napisano 9 Luty 2010 Share Napisano 9 Luty 2010 Założycieli nie, ale coś wspólnego z nią mam. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewald Napisano 9 Luty 2010 Autor Share Napisano 9 Luty 2010 Mam pytanie, czy probujesz kopac po spalonkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewald Napisano 9 Luty 2010 Autor Share Napisano 9 Luty 2010 Jeszcze jedno z jaka wykrywka smigasz bo planuje kupic i nie wiem do konca na co sie zdecydowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ColdDemons Napisano 10 Luty 2010 Share Napisano 10 Luty 2010 Ja po polach raczej tylko. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewald Napisano 10 Luty 2010 Autor Share Napisano 10 Luty 2010 ale co zbierasz militarka czy moniaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ColdDemons Napisano 10 Luty 2010 Share Napisano 10 Luty 2010 Napoleonka. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewald Napisano 11 Luty 2010 Autor Share Napisano 11 Luty 2010 No tak, to te tereny. pomysnych lowow. PS. mam kule kamienna. Jak pstrykne zdjecie to pokaze, moze armatnia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarekdavid Napisano 11 Luty 2010 Share Napisano 11 Luty 2010 Siema ,ja jestem z Kętrzyna ,też się właśnie przygotowuje do sezonu i szukam miejscówek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ColdDemons Napisano 12 Luty 2010 Share Napisano 12 Luty 2010 To powodzenia w szukaniu tych miejscówek! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewald Napisano 12 Luty 2010 Autor Share Napisano 12 Luty 2010 Witam ,jarek a w jakim kierunku twoje zainteresowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarekdavid Napisano 13 Luty 2010 Share Napisano 13 Luty 2010 militarka , monety , teoretycznie to wszystko co ładne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.