janczar Napisano 31 Styczeń 2010 Autor Napisano 31 Styczeń 2010 witam ostatnio zrobiłem sobie takie sito i mam pytanie czy to będzie dobre do penetrowania piachu
piotr777 Napisano 31 Styczeń 2010 Napisano 31 Styczeń 2010 Mi się wydaje że trochę za małe otwory nawet na suchy piasek i burty powinny być wyższe.Średnica otworu fi-10 -12Pozdro
kupersztern Napisano 31 Styczeń 2010 Napisano 31 Styczeń 2010 Bez urazy ale nie przemyślałeś tematu.Z tą szufelką przy praktycznie niezliczonych sygnałach na plaży będziesz się nad każdym z nich filcował po kilka minut.Na plaży działamy szybko - sygnał-sito-fant-kieszeń [kilkadziesiąt sekund] - następny sygnał.......Pozdrawiam.
kupersztern Napisano 31 Styczeń 2010 Napisano 31 Styczeń 2010 Jeśli nie są to niezliczone hektary plaż a większa piaskownica koło mostku to się w 1000% nada%Pozdrawiam.
piotr777 Napisano 31 Styczeń 2010 Napisano 31 Styczeń 2010 Tak jak wcześniej ci napisałem za małe otwory sporo się namęczysz z przesiewaniem piasku a jeśli będzie wilgotny to już całkowicie twoja szufla nie zda egzaminu. Otwory powinny być rozmiaru ciut mniej niż jednogroszowa moneta i było by ok.
fidzir Napisano 2 Luty 2010 Napisano 2 Luty 2010 jeśli chodzi o sitko do piachu,to super sprawa podejrzałem na filmiku...we wyszukiwarke wpisz minelab i będą dwa filmiki ten z lewej strony pokazuje fajnie zrobione sitko ze zbiornika po wodzie destylowanej albo coś w tym rodzaju...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.