zimmermann Napisano 29 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2010 Panowie kilka lat temu w TV oglądałem migawki jakiegoś filmu, pamiętam niewiele, ale może ktoś pomoże mi w identyfikacji, gdyż chcę go koniecznie obejrzec. Na ulicy w szeregu stoją ludzie a między nimi ksiądz. Na przeciw nich oficer niemiecki w mundurze chyba SS. Pyta się księdza kogo ma zabic, ksiądz odmawia wobec tego szkop strzela z pistoletu i zabija kogoś z szeregu, sytuacja ta chyba się jeszcze powtarza, aż niemiec mierzy do małej dziewczynki i wtedy ksiądz wskazuje kogoś innego.Jakby ktoś sobie kojarzył to proszę o podanie tytułu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samson Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 Egzorcysta: Początek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 29 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2010 Kurcze, Samson a to mnie zaskoczyłeś. To ja szukałem we wszystkich filmach wojennych / łacznie tych z W.Siemionem/ a to trzeba było w horrorach.Wielkie dzięki za id.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.