Skocz do zawartości

wykrywacz

sordyl10

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Wlasnie jesli masz dylemat to tylko ACE250. Proxima jest mniej przyjazna i moze Cie zniechecic na poczatek. ACE szuka sam i opanujesz go w 10minut, z Proxima nie bedzie tak lekko i przyjemnie.
Napisano
Uważnie śledząc portale aukcyjne zauważyłem sporo ofert odsprzetaży prawie nówek R.Proxima. Może nie jest to aż tak przyjazny wykrywacz?
Napisano
Dokładnie tak, żeby ogarnąc" Proximę, trzeba dokładnie przeczytać instrukcje, zauważyłem że dużo ludzi ma problem z obsługą tego wykrywacza. Po dokładnym przeczytaniu instrukcji nie powinno być większych problemów z obsługą. Po uważnym przeczytaniu tej książeczki z wykrywaczem w ręku, maszyna staje się prosta w użyciu.
Napisano
moment . wciongnołem koleszke w sport typu kopanie jam i powiedziałem mu zeby zakupił PROXIME i On ja kupił . To jego pierwszy wykrywcz i daje sobie rade z nim , kopiemy (nie w Polsce ) równo kolorek CELTYCKIE żeczy , Ja na CZ 3 D On na Prox-imie . jest zadowolony z tego co mu poleciłem .

niestety militarki tu niema;((( ale branzolet o średnicy 12 cm ( z brązu) Proxi łamie z ładnej głębokości.ja i Fich byliśmy w lekiim szoku

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie