Skocz do zawartości

Wady Sovereign gt

melich

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Przeczytałem dużo postów na wielu forach i zdecydowałem że po fisherku f2 następny będzie sovereign gt.
Wady tego modelu o których czytałem to:
1. Trudne namierzanie
2. Słabe wyważenie
3. Wolny czas reakcji, czyli należy wolniej przemiatać
4. Kolorek leżący w pobliżu żelastwa nie jest widoczny.

Najbardziej mi zależy na odpowiedzi użytkowników gt, jak to jest w praktyce, czy na zaśmieconym żelastwem polu (a takie są najczęściej moje miejscówki, mnóstwo odłamków) nie „poszuka się”(widziałem film z testem „elit” gdzie gwóźdź z około pół metra maskował kolorek", wiem że „elit” nie ma „iron mask”). Czy funkcja „iron mask” która jest w „gt” sprawdza się i niweluje znacznie tę wadę. Jak się szuka w tym trybie?
Pamiętam z drugiej strony że Klucznik pisał iż wyłuskał małą monetę z zaśmieconej ścieżki do zamku. Proszę o odpowiedź co do wymienionych wad praktyków, od teorii to już mnie głowa boli ;)
Napisano
Są zlotka,szczegolnie łancuszki,ktorych nie widzi zaden VLF,ale stare monety to juz zaden problem.Do suvernka mozna mieć zastrzezenie ze jest lekko plytszy od tych pozwyzej 3tys.W bardzo zasmieconym wyluska monetkę,nie tylko jest sygnal powtarzalny,ale spiewa jakby się cieszyl.Co do gwozdzi to moznaby doktorat pisać,no to zostawisz ją(zlotą monetkę) dla pokoleń.
Klucznik z Klucz
Napisano
Myślę, że ktoś kto ma GT mógłby to rozstrzygnąc tylko po co miałby to robić jeśli to prawda a on chce się pozbyć wyjrywki z tego powodu?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie