Poszukiwacz1232 Napisano 3 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2010 Witam. Poszukuję osób chętnych na wspólne wypady Goleniów. GG- 7505364 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krichu Napisano 3 Styczeń 2010 Share Napisano 3 Styczeń 2010 Czasem mogę podlecieć z Trzebiatowa, a jaki temat grzebawczy???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
płetwal Napisano 8 Styczeń 2010 Share Napisano 8 Styczeń 2010 coś mało z tego goleniowa jak bys leciał gdzieś koło nowogardu to daj znać moze sie zgramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mad- Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 jestem chętny, choć czasu nie wiele. Jak coś to pisz mad-g@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz33 Napisano 30 Maj 2010 Share Napisano 30 Maj 2010 płetwal jak coś to ja jestem chętny jestem z >>>> 15 km od Nowogardu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmf1 Napisano 30 Maj 2010 Share Napisano 30 Maj 2010 panowie i ew. panie, planuję właśnie polskie morze na wakacje. Sprawa zajetrudna bo pogoda żywcem z Amazonii i do tego brak rozeznania w terenie. Na pewno chętnie pobiegałbym ze trzy dni z piszczałką, poznał bym też kolegów po fachu, szczególnie że tereny pomorza są naprawdę ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krichu Napisano 30 Maj 2010 Share Napisano 30 Maj 2010 Kiedy i gdzie nad morzem??, w razie czego służę pomocą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmf1 Napisano 30 Maj 2010 Share Napisano 30 Maj 2010 tego nie wiem, ostatnio była upatrzona Łeba albo Rowy, ale teraz pora na coś nowego. Kieruję się jednak zasadą by dalej od większych miast, np 3-miasto odpada itp. Na pewno pobiegam coś niecoś ale w grupie raźniej. Miejsce wypoczynku łaskawa żona zostawiła do mojej decyzji... więc może coś razem wymyślimy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krichu Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 Może Pobierowo, leśny klimacik a przyokazyjnie ewakuacyjne lasy zwane Korytarzem Dziwnowskim" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jankes81 Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 Witam ja mieszkam Przybiernów-Szczecin za miesiąc mam urlop i bardzo chętnie pochodziłbym po okolicach goleniowa jak coś to dajcie znać na forum lub na e-maila pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
butek22 Napisano 13 Październik 2010 Share Napisano 13 Październik 2010 Witamjestem z Goleniowa, chetnie przylączył bym sie do poszukiwań, mój nr. GG 13846434 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskario Napisano 8 Listopad 2011 Share Napisano 8 Listopad 2011 Okolice Nowogardu moje gg 8084160 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.