Łukasz Napisano 2 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2010 Witam!Mam pytanie, a zarazem wielką prośbę. Czy ktoś z szanownych Kolegów ma może magazyn Mundur i Broń i mógłby zeskanować mi artykuł o Rogatywce polowej wz.37 w Ludowym Wojsku Polskim? Będę niezmiernie wdzięczny!mój mail: lukasz@poszukiwania.plZ góry wielkie dzięki!!!Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 2 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2010 Dodam, że chodzi o numer 3 tego pisma! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel.kot Napisano 2 Styczeń 2010 Share Napisano 2 Styczeń 2010 Mam i postaram się zaraz zeskanować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel.kot Napisano 2 Styczeń 2010 Share Napisano 2 Styczeń 2010 Wysłałem.Proszę tylko dać znać czy doszło czy też nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 3 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2010 Serdeczne dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur.d Napisano 26 Styczeń 2010 Share Napisano 26 Styczeń 2010 Witam ! Ja również mam prośbę do Kolegów forumowiczów - gdyby ktoś był taki uprzejmy i zechciał użyczyć mi w formie skanu artykuł z magazynu Mundur i Broń nr 8 : Pociągi pancerne w Wojsku Polskim 1918-1939 cz. 1"bede bardzo wdzięcznyarturo.d@wp.plpozdrawiam, Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelekX Napisano 27 Styczeń 2010 Share Napisano 27 Styczeń 2010 Witam Wszystkich!Poszukuje pilnie artykulu z Nowej Techniki Wojskowej nr 1/1998, autorstwa J. Magnuskiego pt. Drezyna pancerna Tatra, jeśli ktoś posiada ten numer i mógłby artykuł ten zeskanować i przesłać namoj email: pawelll.89@interia.pl bede wysoce zobowiazany! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.