Der Szpadel Napisano 26 Grudzień 2009 Autor Napisano 26 Grudzień 2009 Czołem piszę wątek już drugi raz bo poprzedni od wczoraj się jak dotąd nie pojawił, coś tam był komunikat ze świerzo na forum to musi być sprawdzony srututu i wogóle się nie pojawił a taki zły przecież nie jestem ;)Ale wracając do tematu , sprawa jest taka że potrzebuje jakiegoś głębokiego dynamika na kolor, jak na razie mam solarisa i rame, co do grubych fantów rama się sprawuje super ale z tym kolorem wolałbym coś innego mianowice głęboki tryb dynamiczny ładną dyskryminacje, ale żeby i bagnecik też złapał z nie brzydkiej odległości. W gre wchodzi tylko dynamik, wybrałem sobie dwa cele GT i SE , i taka moja niedola ze nie wiem które, ważne dla mnie jest by baterie też w miare trzymały bo po paru dniach pod namiotem w lesie nie znajde gniazdka z prądem. Proszę o jasną poradę, przeglądałem poprzednie wątki ale nic konkretnego nie mogę wywnioskować. Proszę o pare za i przeciw żeby mi się rozjaśniła cała sprawa Der Szpadel
viwaldi Napisano 26 Grudzień 2009 Napisano 26 Grudzień 2009 na samej gorze wyboldowany tekst z linku:http://odkrywca.pl/uwaga-zanim-dodasz-post-na-forum-przeczytaj-to-,227091.html#227091Uwaga dla nowych użytkowników. Wszystkie posty dodawane przez osoby mające mniej niż 5 postów muszą zostać najpierw zaakceptowane przez dowolnego moderatora i dopiero wtedy pojawią się na forum."
viwaldi Napisano 26 Grudzień 2009 Napisano 26 Grudzień 2009 odnosnie zasilania przyszlej wykrywki: jakbys nie kombinowal aku kiedys sie koncza i rozwiazaniem jest drugi zestaw. kolega testowal ogniwo sloneczne do podladowywania komorki ale wyszlo ze jest to raczej atrapa niz ladowarka ;)
Der Szpadel Napisano 26 Grudzień 2009 Autor Napisano 26 Grudzień 2009 hehe spoko nie widziałem , tak czy owak proszę o radę
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.