Skocz do zawartości

white s spectra v

kris303

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jestem na kupnie wykrywki przeglądam ceny wykrywek w pl i na ebayu w polsce w vikingu spectra kosztuje 6.499 zł a na ebayu na złotówki 4.900 zł katastrofa paranoja...wesołych sw.
Napisano
To niezle - dobra cena! W PL pośrednicy nie mogą sie nachapać i mają ludzi chyba za ciemnote i cymbałów zdzierstwo ze hoho! Takze nic tylko w PL pracować, a na zakupy za granice!
Napisano
Czy Wy myślicie, że polscy pośrednicy nie odczuwają niższych cen w zachodnich sklepach w stosunku do własnej sprzedaży? Widocznie im zagraniczne firmy dają małe upusty, traktując, że to nowość na rynku, a i tak cała produkcja się sprzeda. Myślę, że trzeba trochę poczekać na spadek polskich cen, jak zapomnimy o gwiazdce i się zachodni rynek nasyci.
Napisano
O tak!będą właśnie wyglądać spadki cen w PL.Jak z tą spectrą,co za okazja z 6699zł na 6499zł gdzie wykrywacz wart jest ponad 4tyś,
Napisano
Przepraszam ze post za postem.
Teraz we Wloszech (mediaelettra)jest w ofercie za 1290 euro ze sluchawkami WHITES,futeralem,pinpointerem z mozliwoscia przeprogramowania go w zaleznosci od kraju do ktorego wysylaja.
Napisano
Wszędzie ceny potrafią być normalne tylko nie w PL! Ja rozumiem, ze kazdy posrednik chce sie szybko nachapać, ale bez przesady, zeby przy polskich zarobkach płacic duzo wiecej za sprzęt niz za granicą! Tez wiele wysyłam polskimi przewoznikami, super sprawa tanio i pewnie, a przy wiekszej cenie w PL - to warto nawet samemu poleciec po sprzęt (przy okazji piwko wypić, pozwiedzac) niejednokrotnie place za bilet w dwie strony 200 -300 zł do UK (wiec i tak sie oplaca!).
Zaraz jakiś naganiacz napisze ze w PL dostanie instrukcje po polsku...ale czy warta ona jest 1600 zl...?!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie