ulriś_von_der_śmigło Napisano 21 Grudzień 2009 Autor Napisano 21 Grudzień 2009 WitamChciałbym rozszerzyć arsenał.Który ze sprzętów wziąć do pary, tak by się 'uzupełniali'?Pozdrawiam
maniutek1 Napisano 22 Grudzień 2009 Napisano 22 Grudzień 2009 Pasowałby jakiś rasowy moneciak. Minelabek fajny jakiś będzie ok. Explorer, Quattro, X-Terra...Polecam serdecznie, szczególnie ten pierwszy, bo go znam.Ja mam odwrotny problem, mam Explorera na monetki a na militarkowy wykrywacz ciągle nie mogę kaski odłożyć...hehehe.PozdrawiamManiutek
ulriś_von_der_śmigło Napisano 23 Grudzień 2009 Autor Napisano 23 Grudzień 2009 No właśnie myślę o jakimś moneciaku ze stajni minelaba, tyle że nie bardzo wiem który pasowałby do whitesa - uzupełniał jego tryb dynamiczny.Generalnie chodzi o to, by minelab 'lepiej dostrzegał' to, z czym dynamik w59 (ze standardową sondą) będzie miał problem.Zastanawiam się nad tereską 70/705 z 'odpowiednią' sondą.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.