adar999 Napisano 21 Grudzień 2009 Autor Napisano 21 Grudzień 2009 Ktoś może cos powiedziec oo wykrywaczu NOWAK V5http://allegro.pl/item854920029_wykrywacz_nowak_v1_najglebszy_tylko_na_militaria.htmlDzieki
lukaszpol26 Napisano 21 Grudzień 2009 Napisano 21 Grudzień 2009 HE HE HE już widzę prace w terenie z taka łogromną cewą :D
sla1971 Napisano 21 Grudzień 2009 Napisano 21 Grudzień 2009 Nie tak dawno,ktos bardzo zle sie wypowiadal o panu Nowaku (nie o wykrywaczu).Z tego co pamietam po uiszczeniu naleznosci za zamowiony wykrywacz mial problemy z jego otrzymaniem.Nie wiem jaki epilog miala ta historia.
adar999 Napisano 21 Grudzień 2009 Autor Napisano 21 Grudzień 2009 Może biedaczysko to przeczyta ,to sie dowiemy
zabi Napisano 21 Grudzień 2009 Napisano 21 Grudzień 2009 Na allegro z tego co wiadomo to sprzedaje dystrybutor która ma fizycznie te wykrywacze tak więc nie problem z dostarczeniem sprzętu, ja też chciałbym się co nieco o wykrywaczu dowiedzieć jak się sprawuję, pytałem już parę razy na forum ale odzew był marny, może się coś zmieniło?Pozdrawiam
adar999 Napisano 22 Grudzień 2009 Autor Napisano 22 Grudzień 2009 Coś słaby odzew ,chyba malo tego na rynku ,albo nieodpowiednia pora
Klucznik Napisano 26 Grudzień 2009 Napisano 26 Grudzień 2009 Witam miłosnikow PIMało na tym wątku bo niedawno byl wątek Nov...ogarniający calosc tematyki wykrywacza i jego twórcy.Generalnie kazdy poszukiwacz powinien mieć VLF-kę i dobre PI czy to Nov..czy podobny.Ja osobiscie chodzę z Nov...od kilkunastu lat.Jak chcesz cos konkretnedgo znalezć to PI,a dla rozrywki i na zaśmieconym to latam z VLF. NOV..,kazdy model to sprzęt najglębszy w Polsce i bezwzględnie stabilny.Klucznik z Klucz
lv426 Napisano 1 Styczeń 2010 Napisano 1 Styczeń 2010 Na stronie Nowaka jest więcej modeli http://wykrywacze-nowaka.prv.pl/oferta.htmTe są ciekawe. Wiadomo jak sprawdzają się w praktyce?PULSE MAX 2MULTI MAX TURBO IMULTI MAX TURBO I Jest to profesjonalny, wysokiej klasywykrywacz metali o bardzo dużym zasięgu. Urzadzenieodznacza się wysokimi parametrami technicznymi i posiadauniwersalne zastosowanie. Głębokoscia wykrywania metali wziemi zdecydowanie przewyższa większosc dostępnychurzadzen, z powodzeniem zastępuje drogie impulsowe"
PUMA1 Napisano 1 Styczeń 2010 Napisano 1 Styczeń 2010 Witam dzięki za adres stronki www. do Nowaka kiedyś jej szukałem i nie znalazłe. Są tam cztery wykrywacze o których dopiero teraz się dowiedziałem z tej stronki BEACHCOMBER 1,Pluse Max 2,Mini Max,Multi Max Turbo, Ale o wykrywaczach Nowak V1 I V5 nie ma nic a pojawiały się na allegro jako nowość u Nowaka.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.