Skocz do zawartości

nowak v5

adar999

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ktoś może cos powiedziec oo wykrywaczu NOWAK V5

http://allegro.pl/item854920029_wykrywacz_nowak_v1_najglebszy_tylko_na_militaria.html

Dzieki
Napisano
Nie tak dawno,ktos bardzo zle sie wypowiadal o panu Nowaku (nie o wykrywaczu).Z tego co pamietam po uiszczeniu naleznosci za zamowiony wykrywacz mial problemy z jego otrzymaniem.Nie wiem jaki epilog miala ta historia.
Napisano
Na allegro z tego co wiadomo to sprzedaje dystrybutor która ma fizycznie te wykrywacze tak więc nie problem z dostarczeniem sprzętu, ja też chciałbym się co nieco o wykrywaczu dowiedzieć jak się sprawuję, pytałem już parę razy na forum ale odzew był marny, może się coś zmieniło?

Pozdrawiam
Napisano
Witam miłosnikow PI
Mało na tym wątku bo niedawno byl wątek Nov...ogarniający calosc tematyki wykrywacza i jego twórcy.
Generalnie kazdy poszukiwacz powinien mieć VLF-kę i dobre PI czy to Nov..czy podobny.
Ja osobiscie chodzę z Nov...od kilkunastu lat.Jak chcesz cos konkretnedgo znalezć to PI,a dla rozrywki i
na zaśmieconym to latam z VLF. NOV..,kazdy model to sprzęt najglębszy w Polsce i bezwzględnie stabilny.
Klucznik z Klucz
Napisano
Na stronie Nowaka jest więcej modeli

http://wykrywacze-nowaka.prv.pl/oferta.htm

Te są ciekawe. Wiadomo jak sprawdzają się w praktyce?

PULSE MAX 2

MULTI MAX TURBO I

MULTI MAX TURBO I Jest to profesjonalny, wysokiej klasy
wykrywacz metali o bardzo dużym zasięgu. Urzadzenie
odznacza się wysokimi parametrami technicznymi i posiada
uniwersalne zastosowanie. Głębokoscia wykrywania metali w
ziemi zdecydowanie przewyższa większosc dostępnych
urzadzen, z powodzeniem zastępuje drogie impulsowe"
Napisano
Witam dzięki za adres stronki www. do Nowaka kiedyś jej szukałem i nie znalazłe. Są tam cztery wykrywacze o których dopiero teraz się dowiedziałem z tej stronki BEACHCOMBER 1,Pluse Max 2,Mini Max,Multi Max Turbo, Ale o wykrywaczach Nowak V1 I V5 nie ma nic a pojawiały się na allegro jako nowość u Nowaka.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie