ernestix Napisano 13 Grudzień 2009 Autor Napisano 13 Grudzień 2009 Witam.Jestem nowy wśród spacerującej z piszczałkami braci. Szukam kompana(-ów) do wspólnych wypadów z Jędrzejowa bądź okolic, znającego jakieś miejscówki w okolicy. Może wspólny wypad zaraz po świętach?. W razie czego transport mam( mogę podrzucić ) a i browarek za cenne nauki też się znajdzie Mój nr tel: 514 72 99 74 i gg:15931832 (gg dostępne tylko w weekendy) pozdrawiam
EricRyan Napisano 13 Luty 2012 Napisano 13 Luty 2012 Kope czasu minęło. Jeżeli dalej parasz się wykopkami to daj znać. Możemy się gdzieś wspólnie wybrać.:)Pozdrawiam :)
robertr Napisano 28 Luty 2012 Napisano 28 Luty 2012 Witam i też mogę się włączyć do tematu poszukiwań, posiadam wykrywacz i transport ale samemu to żadna frajda.
Norberet Napisano 14 Marzec 2012 Napisano 14 Marzec 2012 Cześć, na jakiś dłuższy weekend po świętach wielkanocnych 2012 wybieramy się w Wasze tereny, szczególnie na północ od Was. Prawdopodobnie przyjedziemy we trzech, może we czterech jak kompan dopisze. Jak macie nadal chęci to proszę na priv, podjedziemy-pokopiemy. Pozdrawiam Norbert
trebor1977 Napisano 16 Marzec 2012 Napisano 16 Marzec 2012 Nie ma sprawy jak tylko pomykacie przez Jędrzejów czy okolice możemy się zdzwonić tylko dajcie znać wcześniej kiedy ,jak i co. U mnie też w grę wchodzą weekendy no chyba ,że mnie bardzo przyciśnie to biorę zaległy urlop.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.