fanatyk Napisano 13 Grudzień 2009 Autor Napisano 13 Grudzień 2009 spodziewam się kopii ale proszę o opinie.dziękipzodr
fanatyk Napisano 13 Grudzień 2009 Autor Napisano 13 Grudzień 2009 coś jakby RR" w kółeczku. może KR"mocno starte
fanatyk Napisano 13 Grudzień 2009 Autor Napisano 13 Grudzień 2009 ale w sumie to prosiłbym o uzasadnienie, przyda mi się na przyszłość. mi osobiście nie podoba się wygląd właśnie boku, ślady po piłowaniu, i te liście mają taki spaprany brzeg. łapy orła też jakieś jak z plasteliny. to o to chodzi? czy coś jeszcze?
fanatyk Napisano 13 Grudzień 2009 Autor Napisano 13 Grudzień 2009 a te starte RR w kółku ? to miało w intencji kopisty podrabiacza co symbolizować?
fanatyk Napisano 13 Grudzień 2009 Autor Napisano 13 Grudzień 2009 znalazłem taką oto stronkę:http://www.wehrmacht-awards.com/war_badges/kriegsmarine/uboat_badge.htmjest wspomniane tam RK w kole na środku u-boota ale nie piszą czy bite czy wypukłe.
adr89 Napisano 13 Grudzień 2009 Napisano 13 Grudzień 2009 No nie wiem jak z tymi biciami...mam nie sygnowane odznaczenia osobiście wykopane i wg mnie bicia nie świadczą o oryginalności. Tym bardziej, że teraz gdzie się da walą sygnatury, a o RŻM'ach nie wspomnę ;)
fanatyk Napisano 13 Grudzień 2009 Autor Napisano 13 Grudzień 2009 no więc ostatecznie rozumiem tania kopia. prawda?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.