mario31m Napisano 12 Grudzień 2009 Autor Napisano 12 Grudzień 2009 Witam,Jestem użytkownikiem Hs-3. Nie daję sobie rady z ustawieniem w trybie dyskryminacji na manualnych ustawieniach. Przeczytałem instrukcję już kilkadziesiąt razy i nic. Kiedyś rozmawiałem z użytkownikiem hs i powiedział, że jak jest dobrze wszystko ustawione to gdy podnosi się cewkę do góry to słychać sygnał z głośnika. Nie mogę tego uchwycić. Najczęściej zdarza mi się dokładnie na odwrót gdy dotykam sondą ziemi słychać sygnał. Uprzejmie proszę o pomoc gdyż nigdzie nie mogę nic o tym znaleźć.
fiskars Napisano 13 Grudzień 2009 Napisano 13 Grudzień 2009 Manual czyli statyk,sonda na wysokosc bioder ,ustawiasz dyskr i volume a tune krecisz zeby był cichy sygnał-pamietaj o resecie cały czas go trzymasz wcisniety.Dalek cewka do gruntu,sygnał cichnie ,wciskasz reset sygnall sie pojawi.Tyle poszukiwania prowadzisz z cewka poniżej wysokości resetowania.Proste.
mario31m Napisano 13 Grudzień 2009 Autor Napisano 13 Grudzień 2009 spróbuję tak zrobić dzięki za pomoc fiskars.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.