Piotr4415 Napisano 1 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2009 Witam kupiłem 2 puste naboje do naganta majo one wciśnięte czubki w łuskę ,jak by je wyjąć ? ,nie mam pojęcia jak się tak zrobiły,czekam na pomysły wasze ? .chciał bym je doprowadzić do stanu dobrego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wikos Napisano 1 Grudzień 2009 Share Napisano 1 Grudzień 2009 Te pociski właśnie w ten sposób były umieszczone w łusce. Tak je produkowano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr4415 Napisano 1 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2009 aha dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik3 Napisano 4 Grudzień 2009 Share Napisano 4 Grudzień 2009 jak dla mnie całość wygląda dobrze, ja bym ich nie ruszał ale już jeśli chcesz to spróbuj przez wywiercony otwór kawałkiem drutu, może się udapozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.