Skocz do zawartości

Łowicz - weekendowe wykopki

zmija

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam. Kopie ktoś z was w okilicy Łowicza? Wybieram się tam na weekend do rodziny i w sobotę wybrałbym się z wykrywaczem w okolicę tego starego miasteczka. Może ktoś dołączy?
Napisano
Oki, napewno się odezwę w okolicach piątku. Może uda się zebrać ekipę. Posiedzę troszkę nad mapami, może jakąś miejscóweczkę wynajdę
Napisano
Zgadamy się bliżej weekendu. Musze się przyznać że wogóle nie znam Waszych okolic. Tylko mapki i ewentualnie Wasza pomoc będzie mnie ratować;-)
Napisano
Witajcie. Zatem jest nas już 3:-) Nieźle. Zatem proponuję abyśmy się jutro rano zdzwonili. Plaster 180 podał nr swojego telefonu, zatem jak tylko mi się uda w sobotę wyrwac to do zadzwonie pod powyższy nr. Jeżeli już będziecie w terenie to do Was dołącze. Pozdrawiam i dozobaczyska
Napisano
Hmmm ja raczej się nastawiam na bliskie okolice Łowicza, będę miał pewnie niezawiele czasu na dalsze eskapady. Może jakieś poletko? Nie znam wogóle tych terenów więc licze na Was:-)
Napisano
Z tego co czytam - ciekawa miejscowość (szukanie raczej poletkowe). Trzeba się wywiedzieć gdzie leża w niej stanowiska archeo, żeby się na nie nie napatoczyć.
Napisano
Witam koledzy. Dzięki za wspólne kilkugodzinne bieganie z wykrywką. Efekty były kiepskie, ale następnym razem lepiej się przygotujem:-)
tr - u mnie wpadło kilka boratynek, carska kopiejka i szklaneczka szrapnela. Niezbyt fantonośny teren, ale co się dotleniłem, tego mi nikt nie odbierze heheh. Pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie