wotomac Napisano 24 Listopad 2009 Autor Share Napisano 24 Listopad 2009 WitamPoniżej link do zdjęchttp://s942.photobucket.com/albums/ad262/macwt/Fort%20Winiary%20w%20Poznaniu/?albumview=grid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lego50 Napisano 25 Listopad 2009 Share Napisano 25 Listopad 2009 mam prosbe na 4 fotce jest cos co mnie bardzo interesuje wie kolega moze co to wystaje z ziemi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wotomac Napisano 25 Listopad 2009 Autor Share Napisano 25 Listopad 2009 Jest to niewątpliwie jakiś element metalowy, ale jakie miał zastosowanie nie wiem.Trzeba by odkopać to ustrojstwo. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lego50 Napisano 26 Listopad 2009 Share Napisano 26 Listopad 2009 kiedys gadalem z facetem z muzeum powiedzial mi ze to elemet jakiegos podwozia jakas przyczepka czy cos takiego wyglada mi to na oske od czegos a kopac juz probowalem nic z tego twardo jak cholera . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.