Akubadzia Napisano 19 Listopad 2009 Autor Napisano 19 Listopad 2009 Witam, był taki temat naprawy oberwanych uchwytów cewki do X-terki 70. Ktoś krok po kroku pokazał jak skutecznie można nadkleić wyłamane elementy. Nie mogę go odszukać. Może ktoś pamięta ??
piotr777 Napisano 19 Listopad 2009 Napisano 19 Listopad 2009 Jak masz na gwarancji to nie naprawiaj!!! ja odesłałem swoją do serwisu i wymienili mi na nową
Akubadzia Napisano 19 Listopad 2009 Autor Napisano 19 Listopad 2009 Na to nie wpadłem, sądziłem , że mechanicznych uszkodzeń nie przyjmują do reklamacji. Sprzęt jest oczywiście na gwarancji. Serdeczne dzięki, zaraz telefonuję do serwisu.
piotr777 Napisano 19 Listopad 2009 Napisano 19 Listopad 2009 wiesz cewka standardowa od terry odpadła mi pierwszego dnia tzn jeden uchwyt odpadł nawet 20 metrów nie przeszedłem zadzwoniłem i powiedziałem jak sprawa wygląda podobno było bardzo dużo podobnych przypadków z tą cewką podobno w większości wymieniają na nowe mi się udało więc próbuj!pozdrawiam.
Akubadzia Napisano 20 Listopad 2009 Autor Napisano 20 Listopad 2009 Witaj, telefonowałem i chcą abym odesłał cewkę z kopią gwarancji. Jest nadzieja na nową cewkę. Wielkie dzięki za uświadomienie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.