kiero Napisano 18 Listopad 2009 Autor Napisano 18 Listopad 2009 Witam dopiero mam zamiar zacząć poszukiwania i potrzebuje sprzętu mam zamiar zakupić ace 150 lub 250 'bo na inny nie bardzo mnie stać' całymi poszukiwaniami zaraził mnie mój znajomy jednak to zupełny amator i nie ma pojęcia o sprzęcie.Dlatego proszę was o radę a może coś innego niż ACE ? Mam fajne miejsce jeszcze nie przeszukane okopy i miejsca po walkach nie jestem ustawiony na szukanie czegoś konkretnego najlepiej chyba sprzęt uniwersalny choć pewnie nie w tej kwocie . Dziękuje i Pozdrawiam
tomala_kikol Napisano 21 Listopad 2009 Napisano 21 Listopad 2009 Skoro myślisz o ACe 250 to nowy kosztuje 750zl (około) więc proponuję kupić używanego Rutusa Solarisa i po sprawie:D Super sprzęt na kolor i na głęboką militarkę ;) Ewentualnie HS-3 na militarkę. Pozdro
Anarchista Napisano 21 Listopad 2009 Napisano 21 Listopad 2009 ACE na okopy to nie za bardzo, za płytki jest.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.