kondek Napisano 16 Listopad 2009 Autor Napisano 16 Listopad 2009 WitamPoszukuje wszelkich dostępnych list,spisów żołnierzy Armii Poznań i Pomorze w formie elektronicznej( linki do stron z wspomnieniami gdzie występuja nazwiska żołnierzy A.Pomorze i A.Poznań również). Jeżeli ktoś miałby i chciałby się podzielić takimi informacjami proszę o przesłanie ich na maila na adres : kondek(at)go2.pl.Mam nadzieje stworzyc liste wszystkich żołnierzy pochowanaych na cmentarzach Bitwy nad Bzurą (od Gostynina do Brochowa). Jeżeli udało by się to również stworzyć historie do tych pochowanych żołnierzy tak by stosunkowo łatwo dało się ich wyszukać. Stąd potrzebne mi są wszelkie nazwiska i informację .Mam nadzieje ,że przyda to się komuś kto być moze poszukuje swoich bliskich.W tej chwilii udało mi się uzyskać liste osób pochowanych na cmentarzach gminy Żychlin z USC.Jest ona też ogólnie dostepna na stronie internetowej gminy oraz na mojej stronie.Jeżeli ktos chciałby pomóc to również zapraszam. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.