Skocz do zawartości

Kto potrafi mi odpowiedzieć?

Krzych1956

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam!
Dobre pytanie,chętnie też się dowiem.
Sądzę jednak że u nas to nigdy nie przejdzie.
Jesteśmy 100 lat za murzynami.(bez obrazy bo do nich nic nie mam).
Pozdrawiam!
Napisano
Kolego zanim odpowiesz lub ktoś Ci odpowie na to pytanie zadaj sobie trud odpowiedzi czy to prawo było w ogóle zliberalizowane, bo być może - nie wiem tak przypuszczam, prawo to istnialo takie od początku i nie było potrzeby liberalizacji. Weź pod uwagę, że nasza ustawa to typowy komunistyczny odpad który zachował się i nikt się tym nie interesuje bowiem nie leży to w interesie żadnego posła/lobbysty tudzież innego gryzipiórka bowiem żadnej kasy by z tego nie mieli. Tam po wojnie i przed był taki system jaki mamy teraz u nas i być może gdyby Polska po wojnie nie była komunistyczna problemu by nie było. Kwestia nie leży tutaj w zmianie ustawy bo to prędzej czy później nastąpi lecz w problemie przepchnięcia/wepchnięcia jej do odpowiedniej komisji sejmowej przez odpowiednie osoby które miały by z tego jakieś zyski (wiemy wszyscy że nikt za darmo nic nie zrobi). Proszę moderatorów o niedawanie mi kartki za to co napisałem bo napisałem prawdę i nie chcę aby na tym forum panowała cenzura. Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie