misiek1161 Napisano 9 Listopad 2009 Autor Napisano 9 Listopad 2009 Witam zamierzam w lutym lecieć do Hiszpani na Majorkę.Mam pytanie czy można zabrać tam ze sobą wykrywacz,czy na lotnisku się nie czepiają,i na samej Majorce można z niego korzystać.
latający holender Napisano 12 Listopad 2009 Napisano 12 Listopad 2009 Nie pakuj do bagażu podręcznego bo nie przejdzie na pewno.Spokojnie za to przejdzie w bagażu do luku.Na plaży bez problemów,przynajmniej mnie nikt nie zaczepiał a machałem nawet przy Guardia Civil".Oczywiście równaj piasek !
latający holender Napisano 12 Listopad 2009 Napisano 12 Listopad 2009 A kurcze,zapomniałem o jednym wyjątku.Raczej nie machaj na piasku przy hotelach(na wprost).Zazwyczaj to hotel utrzymuje tam porządek i pewnikiem ktoś zwróci ci uwagę.A jak wrócisz-pokaż co znalazłeś !
misiek1161 Napisano 13 Listopad 2009 Autor Napisano 13 Listopad 2009 Dzięki kolego napewno się pochwalę co znalazłem.A ty kolego co znalazłeś,jest warto
latający holender Napisano 14 Listopad 2009 Napisano 14 Listopad 2009 O ! Wycieczka Ci się na pewno nie zwróci :) Co to znaczy warto ? Znajdziesz kilkanaście/kilkadziesiąt euro-jeśli ostatnio nikt po plaży nie biegał.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.