Młodziak Napisano 31 Październik 2009 Autor Napisano 31 Październik 2009 Witam, czytałem wiele na temat tej o to wykrywki. Chciałbym się dowiedzieć czy dobra byłaby na początek. Mam dopiero 15 lat, ale historią interesuję się od małego, więc i na mnie przyszedł czas, żeby trochę samemu ,pokopać,. Na razie mam 400zł ale do połowy Listopada jeszcze dodatkowo 200zł będzie, a ceny jak widziałem tej o to wykrywki wahają się około 600zł. Chciałbym równiez dowiedzieć się czy warto teraz zakupić czy może po zimie dopiero ? A i wykrywka służyć ma do przeszukiwania pól i lasów, w sumie w tym i przyszłym roku na razie tylko okolić Mrągowa i pobliskich terenów bo z transportem raczej będzie ciężko. Pozdrawiam
batoni Napisano 31 Październik 2009 Napisano 31 Październik 2009 Cześć! Uważam, że Ace 150 to najlepszy sprzęt w swojej cenie jako wykrywka dla początkującego na monetki i kolorową drobnicę. Jest bardzo prosty w obsłudze i po prostu przyjemnie się nim szuka. Jednak jak już nabierzesz trochę doświadczenia i spodoba Ci się nasze hobby to z pewnością zechcesz czegoś bardziej zaawansowanego. Miałem Ace150 i bardzo miło go wspominam choć teraz mam X-terrę 505 i też jestem zadowolony. Pzdr!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.