Skocz do zawartości

Garrett nie dla wszystkich........

Saurus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Znalazłem oferte z dużą ramą która jest dla mnie bardzo pożądana, lecz jednak nie jestem pewien czy Garrett Master Hunter CX jest na poziomie i czy spełni moje wymagania. Panowie który z Was mógłby podzielić sie ze mną spostrzeżeniami po ekspluatacji tego modelu...

Napisano
rama to sproszczenie od TreasureHound Depth... nieprawdaż że łatwiejsze słowo.
Zasadniczo chodzi mi o zlokalizowanie podziemnego tunelu w którym jest mnustwo zelastwa ze tak powiem. A zamiar poszukiwań rozpocznę od zewnątrz poniewaz oba wejścia są zasypane i ślad po nich zaginął.
Tak przedstawia się sprawa...
Dzięki za szybka odpowiedż
Napisano
Myśle że masz rację, jest to fortyfikacja z XVI wieku więc nie wiemy jak głęboko może sie znajdowac takie przejście...
Co w takim razie proponujecie w takiej sytuacji?

a tak na marginesie czy ktos wogóle posiada zestaw z tematu (zdjęcie)?
Napisano
Byłby najlepszy, lecz sama obsługa a raczej nauka odczytu bezie kosztowała sporo czasu w praktyce. Myślałem nad tym: przekażnik z procesorem i anteny na jakieś 10 metrów to było by najlepsze połączenie ale jednak ten sprzęt kosztuje więcej. To juz profesionalka...
Napisano
CX jest już dość stary.Nowsza generacja to GTI 2500 czy TM 808.Ja bym raczej spróbował obserwacji z nieba.Czyli paralotnia lub motolotnia.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie