switch002 Napisano 25 Październik 2009 Autor Share Napisano 25 Październik 2009 Zwracam sie z prośba do użytkownikow naszego forum. Bardzo interesuje mnie ten tutuł ścieżki dzwiekowej czy ktoś zetkną sie juz z nią wiem że kilka razy udało mi sie natrafić na linki z forum które zawierały dana muzyke. Prosze o pomoc. http://immortalys.wrzuta.pl/audio/75OdVcfWHJj/brollyximhotep_-_dragon_ball_z_gt_evolution Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skok Napisano 25 Październik 2009 Share Napisano 25 Październik 2009 Requiem for a dream w oryginale lub lepsze Requiem for a towers z władcy pierścieni.Powiem szczerze, ze mogłem napisać w ciemno nie otwierając filmiku, bo to najpopularniejszy podkład do wszelakich filmików-samoróbek.Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max.p Napisano 28 Maj 2010 Share Napisano 28 Maj 2010 Oglądałem Władce pierścieni i nie znalazłem momentu w którym ten utwór był. Zwracam się więc z pytaniem do was w której scenie był użyty jako podkład muzyczny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.