xXxMarcjaneKxXx Napisano 23 Październik 2009 Autor Share Napisano 23 Październik 2009 Cześć forumowicze!Dostałem ładny trok, chyba szwabski od sąsiada. Potrzeba go trochę odnowić. Rano myjąc zęby widziałem na półce z kosmetykami mamy, krem do regeneracji i rewitalizacji skóry, czy mogę go użyć żeby naprawić mój trok ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 24 Październik 2009 Share Napisano 24 Październik 2009 Część kremów zawiera lanoline ale nie bardzo się to nadaje do konserwacji skóry.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 24 Październik 2009 Share Napisano 24 Październik 2009 A jaką pastą myłeś te zęby? ;) Na przyszłość korzystaj z wyszukiwarki, o to tematy związane z twoim pytaniem:http://www.odkrywca.pl/search/index.php?sq=sk%F3ra+konserwacja&ws=txt&id_forum=4&forum=on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.