Gość Napisano 21 Lipiec 2002 Share Napisano 21 Lipiec 2002 Przeglądam właśnie forum i uwagę moją zwróciły dwa wątki - krytyka rekonstrukcji w Odkrywcy i Wasze na nią reakcje oraz info o transporterze wynurkowanym" gdzieś tam.Primo, narzekacie na Odkrywcę, czasem słusznie, ale spójrzcie na siebie i swoje reakcje w wątku Transporter": do mnie na priva" albo ile chcesz za info". Przepraszam bardzo, ale kol. nurek zgłosił się tutaj, bo pewnie myślał, że znajdzie tu życzliwych fachowców, którzy pomogą ustalić co to i co począć dalej. A niektórzy z Was co? Zdecydujcież się w końcu czy jesteście entuzjastami i pasjonatami historii oraz historycznych przedmiotów czy też przeważa w Was mentalność zawistnych handlarzy złomem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Lipiec 2002 Share Napisano 21 Lipiec 2002 look in the past. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Lipiec 2002 Share Napisano 21 Lipiec 2002 dobra zrobmy zbiorke przeprowacmy referendum gdzie go dac a jak instytucja nie bedzie chcila to jej zostawimy przed brama przeciez nie odcholuja:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoony Napisano 22 Lipiec 2002 Share Napisano 22 Lipiec 2002 co sadzicie na powyzsza propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Lipiec 2002 Share Napisano 22 Lipiec 2002 Wchodzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Lipiec 2002 Share Napisano 22 Lipiec 2002 ten transporter ma pierwsze miejsce na mojej liście dopłat-ot i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.