rubin Napisano 17 Październik 2009 Autor Napisano 17 Październik 2009 Wyszukiwarka mi nie pomogła,Poszukuję schematu wykrywacza na procesorze ,takiego który będzie sie nadawał na monety czyli wchodzi w grę dynamik.Nie posiadam oscyloskopu ale jak będzie taka potrzeba strojenia go to jakoś sobie poradze.Kiedyś ktoś zamieścił na stronie taki schemat na procku i wykrywka miała nawet wyświetlacz LCD.Nie miało to rewelacji więc dałem sobie spokój.Czy ktos posiada tak i schemat?
kopijnik2 Napisano 17 Październik 2009 Napisano 17 Październik 2009 a program - też sam napiszesz? - do tego procka"...
rubin Napisano 20 Październik 2009 Autor Napisano 20 Październik 2009 Kiedyś szukałem i była ta strona .Był widok płytki,schemat ,soft,programator,dużo zdjęć.Jeeśli chodzi o soft był wybór.Wszystko było po polsku.Jak sie dowiaduje to ta wykrywka ma już rozbudowane menu wyświetlacza i pewnie i zasięg.Wtedy nie było rewelacji.teraz owszem znalazłem trochę ale nic dokładnego.Brak widoku płytki i spisu elementów.Coś na elektrodzie niby jest ale tak mało że nie decyduje sie próbować bo nie kompletna dokumentacja jest nic nie warta, a chciałbym sobie taki sprzecik zrobić.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.