jaro1973 Napisano 13 Październik 2009 Autor Share Napisano 13 Październik 2009 witam wszystkich.Szukam kolegow kturzy sluzyli w 73 polku ulanow karpackich.Pobor wiosna 93-94 w 6 kompani szkolnej (mechanik-kierowca czolgu).Jesli jest ktos z kolegow zalogowany na odkrywcy ,prosze o kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norberet Napisano 13 Październik 2009 Share Napisano 13 Październik 2009 Odwiedź koledzyzwojska.pl tam się dobrze szuka ja kilku znalazłem, więc i może Tobie się uda kolego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro1973 Napisano 13 Październik 2009 Autor Share Napisano 13 Październik 2009 jestem zarejestrowany na tej stronie i nie udalo mi sie nikogo znalezc a szkoda bo pogadalo by sie ze starymi kumplami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro1973 Napisano 13 Październik 2009 Autor Share Napisano 13 Październik 2009 jestem zarejestrowany na tej stronie i nie udalo mi sie nikogo znalezc a szkoda bo pogadalo by sie ze starymi kumplami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hali11 Napisano 14 Październik 2009 Share Napisano 14 Październik 2009 jest jeszcze nasza klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.