mikross Napisano 8 Październik 2009 Autor Share Napisano 8 Październik 2009 WitamSzukam rozsądnych ,konkretnych kompanow z okolic na wspólne przemyslane wypady ...Dysponuje garretem gti 2500,wolnym czasem i zapałem :)Kontakt najchetniej na PW.pzdr Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norberet Napisano 13 Październik 2009 Share Napisano 13 Październik 2009 Witaj serdecznie, tak jak Ty szukam kogoś na wspólne wypady mam Whites'a 6000, mieszkam koło będzina a pracuje w Bytomiu, więc jestem chętny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norberet Napisano 13 Październik 2009 Share Napisano 13 Październik 2009 Jeśli jesteś gdzieś z okolic Będzina, katowic lub Bytomia to ja jestem chętny pisz na priv lub maila hanomag@vp.pl. Zawsze lepiej się w kupie biega jak samemu.....:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.