panzerkpfw Napisano 28 Wrzesień 2009 Autor Napisano 28 Wrzesień 2009 Witam użytkowników proximy.Na jakim trybie chodzicie na militarce? Czy opłaca się używać trybu jednoczesnego? jakie są jego zalety (zasięgi?)? Jak zachowuje się w praktyce? z góry dziękuję za odpowiedzi
albertus32 Napisano 28 Wrzesień 2009 Napisano 28 Wrzesień 2009 w trybie jednoczesnym zasiegi takie same jak w dyskrymie plus statyk, wiadomo w lesie gubi sie rozne rzeczy, kiedys proxima znalazlem 3 monetki srebrne, prawdopodobnie zgubione przez zołnierza , lezaly przy kilku mozdzierzach,jedno z nich z dziurą na wylot. W sumie fajna sprawa gdy masz sygnał z tory dynamicznego ( kolorek)i statycznego(militaria), jest to tryb dla najbardziej obytych. Wydaje mi sie ze warto go poznac, ja bynajmniej chodziłem w tym trybiepozdrawiam
szwed68 Napisano 29 Wrzesień 2009 Napisano 29 Wrzesień 2009 Czy jest ktoś na forum z okolic Szczecinek, Piła, Wałcz, Jastrowie posiadający Proximę.
FalkenBurg Napisano 29 Wrzesień 2009 Napisano 29 Wrzesień 2009 szwed68 ja mieszkam niedaleko Wałcza i Szczecinka mam do nich około 60 km
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.