rafe1 Napisano 26 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2009 Witam.Czy moze ktos chodzi po bylym lotnisku w Kluczewie? Ja wykopalem tam klamre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irasiad Napisano 26 Wrzesień 2009 Share Napisano 26 Wrzesień 2009 Okolice Stargardu to świetne miejsce na poszukiwania. Pracowałem kiedyś w czerwonych koszarach" :) Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafe1 Napisano 26 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2009 A czy moze kopales w okolicy Stargardu? Czerwone koszary to jedne z najwiekszych w Europie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irasiad Napisano 7 Październik 2009 Share Napisano 7 Październik 2009 Niestety wtedy jeszcze nie kopałem. Miałem wprawdzie wykrywacze a stanie" ale to były zabytki (W-3P, W-4P). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.