JacekN3 Napisano 22 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2009 Pojawiły się już zdjęcia z tegorocznego ABWO Weekend, jeden z ciekawszych albumów:http://www.mijnalbum.nl/Album=GNNBTKKRnie zabrakło licznej reprezentacji z Polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekN3 Napisano 22 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2009 więcej albumów na stronie:http://www.re-enactmentforum.nl/forum/evenementen-f8-abwo-weekend-2009-t4324.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemope Napisano 22 Wrzesień 2009 Share Napisano 22 Wrzesień 2009 P... K... P... Wrażenia jak podczas lądowania w 1944. To się nazywa inscenizacja. Chociaż nasze z 1939 roku też mają ducha tamtych dni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seeteufel Napisano 23 Wrzesień 2009 Share Napisano 23 Wrzesień 2009 A ja jakoś tam żadnej inscenizacji" nie widzę. Owszem, przemarsz, jazda sprzętem, pokazowy zrzut, ale nic więcej. Może jeszcze jakieś dioramy. Ale inscenizacja? Zbyt wielkie słowo chyba.I nie, nie czepiam się. Szacunek dla wszystkich rekonstruktorów 1 SBS, mój dziadek byłby wzruszony widząc znów mundur w którym 65 lat temu przyszło mu skakać o jeden most za daleko".pozdrogibbon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farby Napisano 23 Wrzesień 2009 Share Napisano 23 Wrzesień 2009 O ile mnie oczy nie myla ale czy na fotkach jest 2 gosci z Australii?Czy mozna by dostac jakis namiar na dawnych kolegow.Moj email:machinko@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekN3 Napisano 24 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2009 Z najnowszych wieści z Arnhem to Polacy ponownie zwyciężyli we współzawodnictwie grup w śpiewie marszowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.