ugoczukwe Napisano 21 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2009 Jestem nowym użytkownikiem forum, więc witam!Z góry przejdę do rzeczy, zbieram skąd się da wymiary czegokolwiek w tym pojeździe (StuG III Ausf. B), interesują mnie wymiary w skali 1:1, głownie podwozia, układu jezdnego (np. średnica kół jezdnych, napinających itd.), głównie chodzi o wymiary kół itp., ale przydają mi się również inne wymiary, np. szerokość/długość nadbudówki, itp. itd.Do czego mi to?Planuję w najbliższym czasie zabrać się za wstępne zaprojektowanie a później wykonanie własnej konstrukcji modelu StuG'a III Ausf. B w skali 1:16, więc przyda mi się każda ważna informacja dotycząca wymiarów zewnętrznych tego wspaniałego pojazdu! (gąsienice już mam, dlatego tak zależy mi na wymiarach wszystkich kół, aby odpowiednio je dopasować).Jeżeli ktoś może mi pomóc i zna te wymiary, czekam z niecierpliwością.Pozdrawiam ugoczukwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ugoczukwe Napisano 22 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2009 I jeszcze jedna sprawa, czy pojazdy StuG IV miały tej samej średnicy koła jezdne co StuG'i III? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigtank Napisano 17 Sierpień 2012 Share Napisano 17 Sierpień 2012 Prawie 3 lata minęły - masz już gotowy model, że tak niechcący zapytam.. Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigtank Napisano 17 Sierpień 2012 Share Napisano 17 Sierpień 2012 A tutaj kawałek mojego w wersji C/D ....Zarzuć fotę swojego jeżeli jest gotowy.....Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.