gotenhafen Napisano 19 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2009 Witam serdecznie - Szklarska Poręba i Gdynia to dwa miejsca które są moim miejscem na ziemi w Gdyni mieszkam jednak do Szklarskiej jeżdżę co roku a że interesję się tajemnicami, historią II wś powoduje to że szukam i udaję się do miejsc w których kiedyś coś się działo - W Szklarskiej Porębie mieszkam 400 - 500 metrów od zakrętu śmierci - i tu mam pytanie o zabudowę budynek który znajduje się na szlaku do dawnych sztolni kopalni perytu - jak się idzie w kierunku tych sztolni znajduje się on po prawej stronie blisko zakrętu śmierci - widać że ten budynek miał wcześniej zamurowane wejście oraz wiele rur średnicy tak ok 4 cm które prowadziły pod kątem z wnętrza budynku na zewnątrz ma on wnętrze kwadratowe z wnęką - dodałęm fotkę na razie 1 ale mam ich więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gotenhafen Napisano 21 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2009 pozwoliłem sobie dodać zdjęcie bo coś nie udało mi się w poprzedniej wiadomości jak zrobiłem coś nie tak to z góry przepraszam i proszę o pomoc w wklejeniu tej foty w poprzednią wiadomość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.