Tomski Napisano 15 Wrzesień 2009 Autor Napisano 15 Wrzesień 2009 Witam!Tak mysle zeby rozbudowac windowsowego sapera do gry online gdzie moznaby biegac z wykrywkami :)Moze macie jakies pomysly ktore nadalyby sens tworzeniu gry online w ktorej chodzi sie po planszy i szuka fantow (nie mam pomyslu po co byliby potrzebni inni gracze)
Marek94 Napisano 22 Wrzesień 2009 Napisano 22 Wrzesień 2009 ja jestem za jak wykopie niewypała to będzie game over ;-0
Marek94 Napisano 26 Wrzesień 2009 Napisano 26 Wrzesień 2009 żeby ich unikac jak się spotkją to wojna na saperki i ykrywki komu sie pierwsza zepsuje ten przegrywa ;-]
Fox333 Napisano 30 Wrzesień 2009 Napisano 30 Wrzesień 2009 Witam No jak po co inni gracze dla rywalizacji,np zaczynasz z wykrywaczem cos typu chinskiego md :) i masz dwie opcje albo idziesz na mape sam zbierac fanty, albo bierzesz zadanie zebranie konkretnego fanta. Za kazdego fanta tyla by okreslona ilosc punktow bonusowych i tak jak bys uzbieral np 1000pt to mozesz zmienic wykrywke na cos innego lub zrobic uprade starej dodac jakies opcje np dyskryminacje lub powiekszyc zasieg,w takiej grze rownie dobrze można by miec swoja gablote na fanty aby chwalic sie innym graczom itp itd...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.