Mruk Napisano 13 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2009 WitamNie widziałem innego wątku o tym wydarzeniu więc umieszczamhttp://www.newsweek.pl/artykuly/sekcje/sport/polska-mistrzem-europy-w-siatkowce!-siatkowka--polacy-rozgromili-grecje-3-0-,43473,1Chwała im, bo ratują honor Polski w sporcie, nie to co te nędzne piłkarzynyPZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 13 Wrzesień 2009 Share Napisano 13 Wrzesień 2009 Chodz jestem kibicem piłkarskim to GRATULUJE siatkarzom!!!:)))Aż serce rośnie!!!Może kiedyś doczekamy się mistrzów Europy w piłce nożnej.Ale napewno nie będzie to w erze PZPN-u.BRAWO!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 14 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2009 ja też jestem kibicem piłkarskim, ale kiedy wygrywają Nasi to mogą nawet w picipolo na 5 bramek, ważne ze Nasi wygrywają:) noo mistrzów Europy w piłce nożnej to się nie doczekamy za PZPN-u, chyba że przepłacą wszystkich sędziów na Euro;) w końcu gospodarze muszą zająć jakieś miejsce;)PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obserwator niezależny Napisano 14 Wrzesień 2009 Share Napisano 14 Wrzesień 2009 zawsze jest szansa na pierwsze...od końca :-))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.