Mruk Napisano 13 Wrzesień 2009 Autor Napisano 13 Wrzesień 2009 WitamNie widziałem innego wątku o tym wydarzeniu więc umieszczamhttp://www.newsweek.pl/artykuly/sekcje/sport/polska-mistrzem-europy-w-siatkowce!-siatkowka--polacy-rozgromili-grecje-3-0-,43473,1Chwała im, bo ratują honor Polski w sporcie, nie to co te nędzne piłkarzynyPZDR
Zwierzu Napisano 13 Wrzesień 2009 Napisano 13 Wrzesień 2009 Chodz jestem kibicem piłkarskim to GRATULUJE siatkarzom!!!:)))Aż serce rośnie!!!Może kiedyś doczekamy się mistrzów Europy w piłce nożnej.Ale napewno nie będzie to w erze PZPN-u.BRAWO!!!!
Mruk Napisano 14 Wrzesień 2009 Autor Napisano 14 Wrzesień 2009 ja też jestem kibicem piłkarskim, ale kiedy wygrywają Nasi to mogą nawet w picipolo na 5 bramek, ważne ze Nasi wygrywają:) noo mistrzów Europy w piłce nożnej to się nie doczekamy za PZPN-u, chyba że przepłacą wszystkich sędziów na Euro;) w końcu gospodarze muszą zająć jakieś miejsce;)PZDR
obserwator niezależny Napisano 14 Wrzesień 2009 Napisano 14 Wrzesień 2009 zawsze jest szansa na pierwsze...od końca :-)))))
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.