foxo2 Napisano 11 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2009 Bunkier a raczej to co z niego pozostało. Konstrukcja betonowa grubości około 0.5 metra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foxo2 Napisano 11 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2009 Kolejne zdjęcie, wiekszość betonowych bloków bunkra jest w jednym miejscu. Pozostałe przykryte ziemią i trawą, część leży w dalszej odległości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ghost the dark Napisano 16 Wrzesień 2009 Share Napisano 16 Wrzesień 2009 Te ruiny i pozostałości są porozrzucane po całym kompleksie Olechów i Bóg jeden wie co tam jeszcze się kryje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foxo2 Napisano 16 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2009 Część obiektów i bunkrów Niemieckich została zniszczona w 81 roku, inne wejścia do niewiadomych budowli podziemnych zostały zasypane. Jedno z takich wejść było koło mostu kolejowego, podobno do schronu, ale nikt tego nie mógł potwierdzić ponieważ obiekt był całkowicie zalany. A te betonowe bloki i słupy porozrzucane na sporym obsarze Olechowa, pochodzą z jakiegoś dużego obiektu rozebranego na początku lat 90. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ghost the dark Napisano 17 Wrzesień 2009 Share Napisano 17 Wrzesień 2009 O tym co piszesz słyszałem niestety pierwszy raz widziałem tam te bloki betonowe i wieżyczki strzelnicze w 1994r.W całości tego obiektu nie widziałem musiałem się spóźnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.