bero501 Napisano 30 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2009 Szukam osób chętnych do wspólnych poszukiwań na terenie gminy Ożarów Maz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr Napisano 2 Wrzesień 2009 Share Napisano 2 Wrzesień 2009 a ja jestem z gminy obok. I zainteresowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr Napisano 2 Wrzesień 2009 Share Napisano 2 Wrzesień 2009 jestem z gminy obok i jestem zainteresowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bero501 Napisano 3 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2009 Tr a gdzie dokładnie chciałbyś chodzić Ożarów , Ołtarzew czy gdzieś indziej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr Napisano 3 Wrzesień 2009 Share Napisano 3 Wrzesień 2009 wszystko jedno byle by był spokój i jeszcze coś wpadło to już zupełnie rewelacja. ale nie wiem czy są tam takie miejsca bo teren wysoce zurbanizowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bero501 Napisano 3 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2009 Zawsze jak chodziłem to coś fajnego wpadło klamerka , bagnet jakaś odznaka ;) . Możemy się przejść do parku w Ołtarzewie ostatnio tam byłem to łusek i monet trochę było .;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bero501 Napisano 3 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2009 Albo jak masz GG to napisz od mnie mój nr. to 13518928 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taboon Napisano 16 Wrzesień 2009 Share Napisano 16 Wrzesień 2009 HejChętnie pokopię z Wami panowie :-)mam kawałek, ale dojadę..Jak coś, to czekam na info gg 10 23 10 53 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.