Skocz do zawartości

Zakładam RWN Strzelec na terenie Trójmiasta

saperski

Rekomendowane odpowiedzi

Witam kolegów właśnie szykuje sie do zakładania Związku Strzeleckiego RWN Strzelec i szukam chętnych z moich okolic i nietylko.(całe pomorze). Z.S.Strzelec jest organizacją patriotyczną powstała w latach międzywojennych.Mój oddział ma sie zajmować ratowaniem zabytków oraz podtrzymywaniem histori Rzeczpospolitej Polskiej.Mój oddział ma sie zajmować m.in. czyszczeniem bunkrów,współpracą z muzeami.
Strzelcem może zostać każdy kto ukończył 16 lat (za zgodą rodzica). RWN Strzelec zapewnia bezkolejkowe przyjęcie do szkół wojskowych. Nasza organizacja organizuje równierz wiele ciekawych szkoleń oraz wyjazdów na imprezy historyczne.Każdy strzelec dostaje osobistą legitymacje strzelecką oraz uprawnienia do noszenia polskiego umundurowania.Zachęcam ponieważ jest to ogromna przygoda.
Jeśli masz jakieś pytania lub jesteś zainteresowany wstąpienien do organizacji pisz gg 227446 lub saper132@op.pl
Pozdrawiam

Do moderatorów-niejestem pewien czy umieściłem ten wątek w dobrym dziale jeśli źle uczyniłęm to bardzo przepraszam i prosiłbym o przeniesienia wątku do poprawnego działu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie