Skocz do zawartości

Skierniewice i okolice.

plaster180

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 months later...
Napisano
człowieku tam nad Rawką do był raj do lat 80, teraz to sobie można pokopać w piaskownicy chyba, na tych terenach trudno o łuskę nawet(a niby stał front w IWŚ) ogólnie szczerze to miejsce odradzam

PZDR
Napisano
jeśli wychodzi to proszę, zadziw mnie w Naszych Odkryciach;) akurat czasem jeżdzę tam z sentymentu, i dziś naprawdę trudno coś znaleźć konkretnego, może 1 na 1000 poszukiwaczy uda się coś wyciągnąć;)

PZDR
Napisano
Kolego okolice Skierniewic, to cud miód miejsce cały Bolek stoi otworem jak Cię nie capną zieloni z nivki, mnóstwo transzei i ziemianek, tylko jest pewien szkopuł możesz tam chodzić i cały dzień bez przystanku ale bez dobrej miejscówki tylko pier.....esz szpadlem o biedną niczemu winną sosenke, bo nakopiesz jedynie mase ammo i szrapnelówek.
Ale tak czy owak życzę powowdzenia
Pzdr
  • 2 months later...
Napisano
Witam,
A ja byłem dziś z kolegą i wpadliśmy na ładne i nie zaśmiecone żelastwem miejsce. I boratynki powychodziły w ładnym stanie. Ale nie powiem gdzie, ponieważ chcemy tam jeszcze pojeździć i towarzystwo innych poszukiwaczy mogło by uszczuplić naszą nową nie warta poszukiwań miejscówkę.
I wydaje mi się, że lepiej napisać, że nie ma co jechać w te okolice i mieć więcej dla siebie.
Nie warto szukać w okolicach Skierniewic, ponieważ będzie lepiej dla ludzi odradzających.
Pozdrawiam i zapraszam w okolice Skierniewic.
Jeszcze warto jak się poszczęści.
Pozdrawiam.
  • 9 months later...
Napisano
Siemanko smigam po okopach nad rzeką rawka poniewarz mieszkam niedaleko to czasem biore wykrywke i go go na okopy.To co zazwyczaj znajduje od kupy odłamków łuski mosinowskie naboje w łudkach jeszcze nic ciekawego nie trafiłem oprócz zapalników monet guzików. Fajny teren okopów jest kilka lini od strony rzeki kilka lini w głąb lasu co karzda dziura w lesie to lej po pociskach trzeba na nie uwarzac. pewnego razu polazlem na łąke przed lasem jak sie schodzi z mostu kolejowego i w prawo to polewej jest łąka i tam pod lasem przed okopami sa bagna w jednym z nich sie nakopalem dla sporego pocisku to był szrapnel z mosierznym zapalnikiem lezal jakies 0.5m pod ziemia obejrzalem go i zakopalem.Jak ktos smiga w tamtych rejonach to prosze o wypowiedz sam jestem ciekaw co kto znalała co do zieloniaków to jak ich widze to wchodze w głab lasu poca maja mnie dupnac pozdrawiam i dołki zakopywac po sabie xd
  • 6 months later...
Napisano
kolego kamion byłem w sobotę w twoich okolicach nad rawką dół na dole żaden nie zasypany okopy tak przetrzepane że już chyba nie ma sensu tam zaglądać

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie