plaster180 Napisano 26 Sierpień 2009 Autor Napisano 26 Sierpień 2009 Witam może ktoś już odwiedzał te miejsca? Gdzie dobrze było by się wybrać ze sprzętem.
plaster180 Napisano 26 Sierpień 2009 Autor Napisano 26 Sierpień 2009 Nikt nie chodził w tym regionie??
pawciopawcio2 Napisano 27 Grudzień 2009 Napisano 27 Grudzień 2009 witam miejscówki wokół skierniewic sa dobrze przetrzepane ale sa tez dziewicze sam kilka znalazłem
plaster180 Napisano 27 Grudzień 2009 Autor Napisano 27 Grudzień 2009 witaj,jeżdże w te rejony ze trzy miesiące i nie widziałem by ktoś buszował po okolicy.
Mruk Napisano 3 Styczeń 2010 Napisano 3 Styczeń 2010 człowieku tam nad Rawką do był raj do lat 80, teraz to sobie można pokopać w piaskownicy chyba, na tych terenach trudno o łuskę nawet(a niby stał front w IWŚ) ogólnie szczerze to miejsce odradzamPZDR
plaster180 Napisano 3 Styczeń 2010 Autor Napisano 3 Styczeń 2010 Witaj Mruk jeszcze byś zadziwił co w tych rejonach wychodzi. pozdrawiam.
Mruk Napisano 3 Styczeń 2010 Napisano 3 Styczeń 2010 jeśli wychodzi to proszę, zadziw mnie w Naszych Odkryciach;) akurat czasem jeżdzę tam z sentymentu, i dziś naprawdę trudno coś znaleźć konkretnego, może 1 na 1000 poszukiwaczy uda się coś wyciągnąć;)PZDR
her flick Napisano 5 Styczeń 2010 Napisano 5 Styczeń 2010 Kolego okolice Skierniewic, to cud miód miejsce cały Bolek stoi otworem jak Cię nie capną zieloni z nivki, mnóstwo transzei i ziemianek, tylko jest pewien szkopuł możesz tam chodzić i cały dzień bez przystanku ale bez dobrej miejscówki tylko pier.....esz szpadlem o biedną niczemu winną sosenke, bo nakopiesz jedynie mase ammo i szrapnelówek.Ale tak czy owak życzę powowdzeniaPzdr
komandos90 Napisano 5 Styczeń 2010 Napisano 5 Styczeń 2010 cud miejsce pod względem przyrody a nie fantów;) a dobre miejscówki to tam się skończyły;) Pozdrawiam Serdecznie!
Mazow Napisano 6 Marzec 2010 Napisano 6 Marzec 2010 Witam,A ja byłem dziś z kolegą i wpadliśmy na ładne i nie zaśmiecone żelastwem miejsce. I boratynki powychodziły w ładnym stanie. Ale nie powiem gdzie, ponieważ chcemy tam jeszcze pojeździć i towarzystwo innych poszukiwaczy mogło by uszczuplić naszą nową nie warta poszukiwań miejscówkę.I wydaje mi się, że lepiej napisać, że nie ma co jechać w te okolice i mieć więcej dla siebie.Nie warto szukać w okolicach Skierniewic, ponieważ będzie lepiej dla ludzi odradzających.Pozdrawiam i zapraszam w okolice Skierniewic.Jeszcze warto jak się poszczęści.Pozdrawiam.
sobolina Napisano 22 Grudzień 2010 Napisano 22 Grudzień 2010 Siemanko smigam po okopach nad rzeką rawka poniewarz mieszkam niedaleko to czasem biore wykrywke i go go na okopy.To co zazwyczaj znajduje od kupy odłamków łuski mosinowskie naboje w łudkach jeszcze nic ciekawego nie trafiłem oprócz zapalników monet guzików. Fajny teren okopów jest kilka lini od strony rzeki kilka lini w głąb lasu co karzda dziura w lesie to lej po pociskach trzeba na nie uwarzac. pewnego razu polazlem na łąke przed lasem jak sie schodzi z mostu kolejowego i w prawo to polewej jest łąka i tam pod lasem przed okopami sa bagna w jednym z nich sie nakopalem dla sporego pocisku to był szrapnel z mosierznym zapalnikiem lezal jakies 0.5m pod ziemia obejrzalem go i zakopalem.Jak ktos smiga w tamtych rejonach to prosze o wypowiedz sam jestem ciekaw co kto znalała co do zieloniaków to jak ich widze to wchodze w głab lasu poca maja mnie dupnac pozdrawiam i dołki zakopywac po sabie xd
kamion-1944 Napisano 18 Lipiec 2011 Napisano 18 Lipiec 2011 nad Rawką jest bardzo dużo fantów oraz miejscówek do przejrzenia
plaster180 Napisano 18 Lipiec 2011 Autor Napisano 18 Lipiec 2011 kolego kamion byłem w sobotę w twoich okolicach nad rawką dół na dole żaden nie zasypany okopy tak przetrzepane że już chyba nie ma sensu tam zaglądać
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.