ele44 Napisano 23 Sierpień 2009 Autor Napisano 23 Sierpień 2009 witam kolegow czy ktos byl ostatnio na mierzei wislanej i czy warto tam jeszcze pojechac bo opinie sa rozne miejsce to porownywane jest do powierzchni ksiezyca tak podobno poryte....
mirek1975 Napisano 24 Sierpień 2009 Napisano 24 Sierpień 2009 Witam.Kolego, byłem na mierzeii wislanej na początku sierpnia.Wracając z Krynicy Morskiej do Piasków rowerem przez las napotkałem kilku ludzi z piszczałkami ryjacych w ziemi, więc pewnie jeszcze można wybrać się na małe kopanko, tylko uwaga na służbę ochrony pogranicza bo często jeżdżą po lesie. Będąc na mierzeii dwa tygodnie spodkałem ich jadących po lesie 5 razy. Lasy są pełne dziur i chyba pozostałości po okopach, dokładnie mówie o miejscowości Piaski. To ostatnia miejscowość przed ruską granicą, dokładnie 4 kilometry od niej. Pozdrawiam.
ele44 Napisano 24 Sierpień 2009 Autor Napisano 24 Sierpień 2009 no wlasnie dlatego jutro tam startuje i jak beda jakies efekty to napewno zamieszcze foto
ele44 Napisano 27 Sierpień 2009 Autor Napisano 27 Sierpień 2009 witam na mierzei slabo duzo chodzeniea molo fantow..... foto zamiescilem w dziale identyfikacja bez numizmatow pozdro
hombre1 Napisano 27 Sierpień 2009 Napisano 27 Sierpień 2009 Cały czas coś wychodzi...tyle,że co raz mniejsze fanty....Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.