milo_Krosno Napisano 18 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2009 Witam! Jest ktos zainteresowany? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mochik Napisano 28 Sierpień 2009 Share Napisano 28 Sierpień 2009 Kolega tam mieszka, czy tylko przejazdem? Bo ja teraz w Polsce na szkoleniach jestem, a Paryż to moja okolica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milo_Krosno Napisano 10 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2009 Witam od jakiegoś czasu mieszkam w Paryżu, i nie zanosi się na szybki powrót do Polski. Mozna by było w któryś dzień wyskoczyć gdzieś za miasto z piszczałką. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exogen Napisano 10 Wrzesień 2009 Share Napisano 10 Wrzesień 2009 moge ci pomoc mieszkalem tam 25 lat i troche znam tereny 1 wojna pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igorek Napisano 9 Październik 2009 Share Napisano 9 Październik 2009 ja mieszkam juz tam pare lat,Polska narazie tylko na wakacje, mnie interesuja czasy znacznie odlegle niz pierwsza wojna swiatowa,a Francja jest wspanialym krajem jesli chodzi o poszukiwania ,ja siedze w monetkach i bizuterii; pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mochik Napisano 6 Luty 2010 Share Napisano 6 Luty 2010 Jesli nadal jestes w Paryzu i masz checi, mozna by sie ugadac na jakis wypad. Exogen czy mogl bys pomoc nadac jakas miejscowke? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mochik Napisano 18 Maj 2010 Share Napisano 18 Maj 2010 Jak widze zero odzewu od kolegow z Paryza. Wybieram sie do Was na kilka dni, moze ktos sie odezwie przed nastepnym czwartkiem. PozdrawiamPS. Jak cos prosze o PW albo maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mochik Napisano 8 Marzec 2011 Share Napisano 8 Marzec 2011 Jest ktos chetny z dniach od dzisiaj do soboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.