sowa123 Napisano 17 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2009 kiepsko mi idzie więc zapraszam weteranów i nie tylko na wykopki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mimek080889 Napisano 19 Listopad 2009 Share Napisano 19 Listopad 2009 ja jestem chętny, ale dopiero od wiosny, synek mi się teraz rodzi :D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sowa123 Napisano 19 Listopad 2009 Autor Share Napisano 19 Listopad 2009 Mam nadzieję że na wykopki zabierzesz go troszeczkę póżniej ,inaczej mógłby zostać najmłodszym łamiącym prawo odkrywcą,w każdym razie życzę zdrowego syna - pozdrov. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfWilk Napisano 17 Luty 2010 Share Napisano 17 Luty 2010 Też się piszę na te wykopki ;]Szukam już 2 lata ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sowa123 Napisano 18 Luty 2010 Autor Share Napisano 18 Luty 2010 Dni coraz dłuższe ,to już chyba niedługo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.